Friday, June 12, 2015

Fetalla ja pinaatilla täytettyjä broilerin koipireisiä

Fetalla ja pinaatilla täytettyjä broilerin koipireisiä

Lähde:  http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/a1398839966494

Ruoka
Helsingin Sanomat
2 rasiaa pientä pinaattia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
tilkka öljyä
200 g fetajuustoa
10 lehteä tuoretta minttua
mustapippuria
1 sitruuna
8 oksaa timjamia
4 broilerin koipireittä
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
 
Lisäksi:
varrastikkuja


 Pese pinaatti huolellisesti ja valuta kuivaksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää mukaan pinaatti. Paista hetki ja kaada kulhoon. Lisää mukaan murskattu fetajuusto ja mausta seos mintulla ja pippurilla.
 Purista sitruunasta mehu ja hienonna timjami. Poista koivista reisiluu ja mausta lihat suolalla ja pippurilla.
 Lusikoi pinaattitäytettä koipien sisään ja kiinnitä varrastikuilla. Hiero koipien pintaan öljyä ja sitruunamehua sekä hienonnettua timjamia. Mausta koivet vielä suolalla ja pippurilla.
 Grillaa miedolla lämmöllä, kunnes koivet ovat kauniin ruskeat. Siirrä ne sitten vieläkin matalampaan lämpöön ja jatka kypsennystä vielä noin 15 minuuttia välillä käännellen.

Resepti: Henri Alén

No comments: