Friday, February 24, 2023

PAAHDETTU ROSOLLI

 

PAAHDETTU ROSOLLI

500 g
perunoita
400 g
punajuuria
300 g
porkkanoita
2 rkl
maustettua öljyä (esim. voin maku)
2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 rkl
pieniä kapriksia
1 ½ rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

VinkkiVINKKIVoit tehdä rosollin uunia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Näin herkullinen lisäke valmistuu pöytään nopeasti. 

Valmistusohje

1. Pese perunat huolellisesti juuresharjalla ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa punajuuret perunoiden kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa porkkanat noin parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
2. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Lisää öljy, balsamiviinietikka, kaprikset, hunaja ja suola. Kaada kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 35 minuuttia.
Ohje Sydänmerkki-sivuilta
100 g sisältää 13 g hiilihydraatteja
VINKKI: Rosollin voi tehdämuunia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Vink

Voit tehdrosollin uunia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Näin herkullinen lisäke valmistuu pöytään nopeasti. 

No comments: