- 2munaa
- 1.5 dlruokosokeria
- 1 dlkookosmaitoa tai ruokakermaa
- 100 gsulatettua voita tai margariinia
- 3 dlvehnäjauhoja
- 1.5 dlkookoshiutaleita
- 1 tlleivinjauhetta
päälle:
- 5 dlpieniä raparperinpaloja
pinnalle:
- 1 dlruokosokeria
- 1.5 dlkookoshiutaleita
- 1 dlkookosmaitoa tai ruokakermaa
- 1muna
Valmistusohje
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kookosmaito tai ruokakerma, jäähtynyt rasvasula sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, kookoshiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita varovasti nostelemalla tasaiseksi taikinaksi.
Levitä taikina piirasvuokaan. Ripottele päälle raparperinpalat.
Sekoita pinnalle tulevat aineet keskenään ja levitä seos raparperinpalojen päälle.
Paista torttua 175 asteen uuninlämmössä 40–45 minuuttia, kunnes se on keskeltäkin kypsä.
Alkueräinen ohje: Anna
No comments:
Post a Comment