Vegepasta
Alkuperäisohje mainoksesta
4 annosta
Valmistusaika 25 min
- 350 g pennepastaa
- 1 dl cashewpähkinöitä paahdettuna
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 pkt (230 g) Gold&Green® vegekuutioita
- 200 g broccoliineja
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- 2 valkosipulin kynttä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla, siirrä sivuun.
Kuumenna oliiviöljy pannussa. Lisää vegekuutiot, paloitellut broccoliinit, valutetut aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettu valkosipuli pannulle. Kuullota muutama minuutti.
Valuta pasta ja sekoita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria myllystä.
Viimeistele annokset cashewpähkinöillä ja tuoreella basilikalla.
Delikaura-pistaasipasta
Alkueräisohje mainoksesta
4 annosta
Valmistusaika 25 min
- 400 g nauhapastaa , esim. tagliatelle
- 1 pkt (230 g) Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä
- 2 rkl oliiviöljyä
PISTAASIPESTO
- 100 g pistaasipähkinöitä
- 50 g cashewpähkinöitä
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 pussi (130 g) Valio Mustaleima™ -raastetta
- 1 dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 1 dl tuoretta minttua
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Paista Delikaura pannulla öljyssä rapeaksi.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
Valmista pistaasipesto: Kuori pistaasipähkinät ja mittaa aineet teholeikkuriin tai blenderiin, säästä muutama mintun lehti koristeluun. Soseuta karkeaksi tahnaksi.
Sekoita Delikaura ja pistaasipesto valutetun pastan joukkoon.
Viimeistele annokset tuoreella mintulla.
No comments:
Post a Comment