COWBOY-KEITTO
Cowboy-keitto
(4 annosta)
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 4 perunaa
- 1 punainen paprika
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 ½ dl kermaa
- 5 dl vettä
- 1 ½ rkl kasvisfondia
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl oreganoa
- 1 tl paprikajauhetta
- suolaa
- mustapippuria
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi paprika.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja kuullota niitä, kunnes ne pehmenevät.
- Lisää jauheliha ja ruskista se.
- Lisää perunat ja paprikat kattilaan ja kuullota niitä muutaman minuutin ajan.
- Lisää vesi kattilaan ja kiehauta se. Lisää kerma, fondi, tomaattipyree ja mausteet. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmenneet.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Meillä Kotona on julkaissut tämän Olle Jakobssonin ruotsalaiselta ruuanlaittosivulta nappaaman ohjeen.
No comments:
Post a Comment