Marttojen ohje
n. 80 kpl
400 g margariinia
4 dl sokeria
4 kananmunaa
4 tl kanelia
4 tl leivinjauhetta
10 dl vehnäjauhoa
pinnalle:
kanelia ja sokeria
1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
3. Lisää taikinaan vehnäjauho-leivinjauhoseos ja kaneli. Sekoita taikina tasaiseksi.
4. Anna taikinan levätä hetki kylmässä.
5. Leivo taikinasta ohutta, pikkusormenpaksuista tankoa, leikkaa noin 8 cm pätkiä.
6. Kieritä tangot kaneli-sokeriseoksessa ja muotoile ässiksi pellille. Voit myös levittää kaneli-sokeriseosta suoraan leivinalustalle ja pyöritellä tangot siinä.
4. Paista 200°C:ssa noin 10 minuuttia.
Anna pikkuleipien levähtää hetki ennen siirtämistä.
No comments:
Post a Comment