- PAAHDETTU ROSOLLI
- 500 gperunoita
- 400 gpunajuuria
- 300 gporkkanoita
- 2 rklmaustettua öljyä (esim. voin maku)
- 2 rklbalsamiviinietikkaa
- 2 rklpieniä kapriksia
- 1 ½ rklhunajaa
- ½ tlsuolaa
Olemme viisihenkinen kokkaava ja leipova perhe. Lapsemme ovat muuttaneet omilleen. Tallennamme tänne ne reseptit, joita eniten käytämme, jotta ne ovat kaikkien eri puolilla Suomea asuvien perheenjäsenten käytössä. Kaikki ohjeet ovat kokeiltuja ja onnistuneita, joten toivottavasti niistä on iloa myös muille!
Voit tehdrosollin uunia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Näin herkullinen lisäke valmistuu pöytään nopeasti.
No comments:
Post a Comment