- PAAHDETTU ROSOLLI
- 500 gperunoita
- 400 gpunajuuria
- 300 gporkkanoita
- 2 rklmaustettua öljyä (esim. voin maku)
- 2 rklbalsamiviinietikkaa
- 2 rklpieniä kapriksia
- 1 ½ rklhunajaa
- ½ tlsuolaa
Olemme viisihenkinen kokkaava ja leipova perhe. Perheen isä vastaa arkisin ruuanlaitosta, äiti taas enemmän leipoo ja viikonloppuisin teemme ruokaa yhdessä. Lapsillakin pysyy kauha ja paistinlasta kädessä, ja kaikki osaavat myös leipoa. Tallennamme tänne ne reseptit, joita eniten käytämme, koska haluamme, että ne ovat saatavilla silloinkin, kun kansioon työnnetty irtopaperi on hukassa. Kaikki ohjeet ovat kokeiltuja ja onnistuneita, joten toivottavasti niistä on iloa myös muille!
Voit tehdrosollin uunia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Näin herkullinen lisäke valmistuu pöytään nopeasti.
No comments:
Post a Comment