BATAATTI - / KASVISRIESKAT
JÄMÄLEIVÄT, JOIHIN VOI PANNA YLIMÄÄRÄISET JUUREKSET JA KASVIKSET, YLI JÄÄNEET BATAATIT TAI PERUNAT JNE.
Jäikö edelliseltä aterialta ylimääräisiä kypsennettyjä bataatteja etkä tiedä mitä niille tekisit? Tai perunoita tai vaikkapa porkkanoita?
KUUSI RIESKAA:
- 400g kypsennettyä bataattia
- 1 dl ruokakermaa tai maitoa valintasi mukaan (kasvipohjaiset toimivat myös erinomaisesti)
- 2 rkl miedon makuista öljyä
- 3 dl kaurajauhoja tai mitä tahansa muita jauhoja (kannattaa sekoitTAA eri jauhoja keskenään, niin saat käytettyä kaikki jauhojen jämät pois kaapeista)
- 1 tl psylliumia
- 1 tl yrttisuolaa (lisää halutessasi myös muita mausteita, kuten chiliä, paprikajauhetta, yrttejä, valkosipulijauhetta, jne.)
Maun mukaan, ja mitä kaapeista löytyy:
Lisää rieskan pinnalle kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, pilkottuja oliiveja tai aurinkokuivattua tomaattia, pähkinämurskaa…
No comments:
Post a Comment