PUNAINEN NAKKIKEITTO
Annoksia 6
Annoskoko 400g
Aktiivinen valmistusaika 30 min
Passiivinen valmistusaika 15 min
Raaka-aineet
- 300 gnakkeja (rasvaa max 10%)
- 1sipuli
- 300 gbataattia tai perunoita
- 2valkosipulin kynttä
- 600 gkeittojuureksia (pakaste)
- 200 gmaissia (pakaste)
- 1 rklöljyä
- 1 tljeeraa eli juustokuminaa
- 1 prk (400g)(yrttimaustettua) tomaattimurskaa
- 1 lvettä
- 1liemikuutio
- 1 tlchilitahnaa
Valmistusohje
1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli ja perunat tai bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita ja jeeraa muutama minuutti välillä sekoittaen.
3. Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Lisää oerunat ja kasvikset. Lisää myös chilitahna ja sokeri. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcalj
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa 0,5 g
Alkuperäinen ohje Sydänliitolta
No comments:
Post a Comment