Alkuperäinen ohje Valio 7 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
1 ½ tl | suolaa |
4 dl | vettä |
150 g | |
1 dl | vihreitä oliiveja |
TARJOILUUN | |
---|---|
100 g | rucolaa |
10 | aurinkokuivattua tomaattia |
½ pkt (à 100 g) | parmankinkkua OHJE Mittaa kulhoon jauhot, kuivahiiva ja suola. Sekoita. Lisää päälle 41-asteinen vesi.
RESEPTIN RAVINTOSISÄLTÖ / 100GEnergia 239 kcal Proteiini 5 g Hiilihydraatit 30 g Rasva 10 g Tyydyttynyt rasva 4 g Ravintokuitu 2 g Suola 1,1 g |
Saturday, March 27, 2021
OLIIVIFOCCACCIA
.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment