Alkuperäinen ohje Valio 7 ½ dl | vehnäjauhoja |
| 1-2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa (50 grammaa tuoretta hiivaa vastaava määrä) |
| 1 ½ tl | suolaa |
| 4 dl | vettä |
| 150 g | |
| 1 dl | vihreitä oliiveja |
TARJOILUUN | |
|---|---|
| 100 g | rucolaa |
| 10 | aurinkokuivattua tomaattia0 |
| ½ pkt (à 100 g) | parmankinkkua OHJE Mittaa kulhoon jauhot, kuivahiiva ja suola. Sekoita. Lisää päälle 41-asteinen vesi.
RESEPTIN RAVINTOSISÄLTÖ / 100GEnergia 239 kcal Proteiini 5 g Hiilihydraatit 30 g Rasva 10 g Tyydyttynyt rasva 4 g Ravintokuitu 2 g Suola 1,1 g |
Saturday, March 27, 2021
OLIIVIFOCCACCIA
.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment