Tämä on varmaan kaikkein helpoin uunijuuresten ohje, ellei sitten osta valmiiksi kuorittujaja pilkottuja juureksia. Sellainenkin tuote on varmaan keksitty!
Valmistus
Pese juurekset. Kuori ja lohko keltajuuret. Lohko perunat kuorineen. Kuori ja paloittele porkkanat.
Laita kasvikset suureen kulhoon. Lisää öljy ja mausteet. Kääntele sekaisin. Levitä juurekset yhteen kerrokseen leivinpaperille pellille.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25−30 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmeitä. Kääntele kerran paistamisen aikana.
Vinkki: Hyödynnä satokauden raaka-aineita. Varaa neljälle ruokailijalle noin kilo kasviksia, esimerkiksi porkkanaa, punajuurta, palsternakkaa, lanttua, sipulia tai valkosipulia.
Ohje on Yhteishyvästä.
No comments:
Post a Comment