500 g pikkukesäkurpitsoja
2 salaattisipulia
175 g rasvatonta pekonia
2 keitettyä kananmunankeltuaista
KASTIKE:
6 rkl öljyä
3 rkl sitruunanmehua
1 tl hunajaa
1 tl sinappia
1 - 2 murskattua valkosipulin kynttä
2 tl meiramia sekä timjamia
suolaa, pippuria
KORISTEEKSI:
meiraminoksia tai timjamia
Viipaloi kesäkurpitsat ohuelti ja asettelke laakealle vadille. Hienonna salaattisipulit ja ripottele pinnalle.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maiusta maun mikaan suolalla ja pippurilla. Lusikoi kastike salaatin mausteeksi. Pane salaatti jääkaappiin.
Paista pekonit rapeiksi, jäähdytä ja musenna palasiksi.
Murenna keltuaiset salaatin pinnalle, samoin pekoni ja korista tuoreilla yrteillä. Tarjoa heti.
4 hengelle
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment