Neljälle
n. 800 g paistovalmista pannusiikaa
voita paistamiseen
suolaa, pippuria
voita paistamiseen
suolaa, pippuria
1. Mausta pannusiiat suolalla.
2. Sulata pannussa voita. Kun voi kuplii, lisää siiat pannuun.
3. Paista molemmin puolin n. 4 minuuttia.
Tomaatti-yrttisalsa
500 g Eldorado-pisaratomaatteja
2 valkosipulinkynttä
½ ruukku basilikaa
½ ruukku lehtipersiljaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa, pippuria, ripaus sokeria
2 rkl sitruunan mehua
1. Leikkaa pisaratomaatit pieniksi paloiksi.
2. Suikaloi yrtit ja valkosipulit.
3. Sekoita kaikki ainekset. Mausta suolalla, pippurilla, ripauksella sokeria ja sitruunan mehulla.
4. Anna maustua.
Sitruunapasta
300 g pastaa
1 sitruunan mehu ja kuori
2 rkl voita
3/4 dl keitinvettä
1 dl parmesaaniraastetta
1. Keitä pasta suolatussa vedessä. Valuta kuivaksi.
2. Sulata pannussa voita, lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori. Kuullota hetken ja lisää valutettu pasta, sitruunan mehu, parmesaanijuusto ja tarvittaessa keitinvettä. Pyöräytä ja tarjoile siian kanssa.
2. Sulata pannussa voita. Kun voi kuplii, lisää siiat pannuun.
3. Paista molemmin puolin n. 4 minuuttia.
Tomaatti-yrttisalsa
500 g Eldorado-pisaratomaatteja
2 valkosipulinkynttä
½ ruukku basilikaa
½ ruukku lehtipersiljaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa, pippuria, ripaus sokeria
2 rkl sitruunan mehua
1. Leikkaa pisaratomaatit pieniksi paloiksi.
2. Suikaloi yrtit ja valkosipulit.
3. Sekoita kaikki ainekset. Mausta suolalla, pippurilla, ripauksella sokeria ja sitruunan mehulla.
4. Anna maustua.
Sitruunapasta
300 g pastaa
1 sitruunan mehu ja kuori
2 rkl voita
3/4 dl keitinvettä
1 dl parmesaaniraastetta
1. Keitä pasta suolatussa vedessä. Valuta kuivaksi.
2. Sulata pannussa voita, lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori. Kuullota hetken ja lisää valutettu pasta, sitruunan mehu, parmesaanijuusto ja tarvittaessa keitinvettä. Pyöräytä ja tarjoile siian kanssa.
No comments:
Post a Comment