Alkuperäinen ohje Valio 7 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
1 ½ tl | suolaa |
4 dl | vettä |
150 g | |
1 dl | vihreitä oliiveja |
TARJOILUUN | |
---|---|
100 g | rucolaa |
10 | aurinkokuivattua tomaattia |
½ pkt (à 100 g) | parmankinkkua OHJE Mittaa kulhoon jauhot, kuivahiiva ja suola. Sekoita. Lisää päälle 41-asteinen vesi.
RESEPTIN RAVINTOSISÄLTÖ / 100GEnergia 239 kcal Proteiini 5 g Hiilihydraatit 30 g Rasva 10 g Tyydyttynyt rasva 4 g Ravintokuitu 2 g Suola 1,1 g |
Olemme viisihenkinen kokkaava ja leipova perhe. Perheen isä vastaa arkisin ruuanlaitosta, äiti taas enemmän leipoo ja viikonloppuisin teemme ruokaa yhdessä. Lapsillakin pysyy kauha ja paistinlasta kädessä, ja kaikki osaavat myös leipoa. Tallennamme tänne ne reseptit, joita eniten käytämme, koska haluamme, että ne ovat saatavilla silloinkin, kun kansioon työnnetty irtopaperi on hukassa. Kaikki ohjeet ovat kokeiltuja ja onnistuneita, joten toivottavasti niistä on iloa myös muille!
Saturday, March 27, 2021
OLIIVIFOCCACCIA
.
No comments:
Post a Comment